Administració de Loteria 5 “Los sueños de la Riera”

Adm Loteria 5 "Los sueños de la Riera"

Adm. Loteria 5 “Los sueños de la Riera”

José Enrique Martín i Francisca Ruiz han obert l’Administració de Loteria número 5, Los sueños de la Riera, situada a la Rambla Pompeu Fabra 77, local 2a, a Mollet del Vallès.

L’Administració ja funcionava des de feia 12 anys, a Barcelona, però finalment l’han traslladat per facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar, ja que resideixen a Mollet.

Durant aquest procés, EMFO els ha ajudat a elaborar el pla d’empresa, la tramitació de llicències i permisos, la difusió del negoci, i els ofereix assessorament continuat en la gestió de l’Administració.

Els emprenedors: Jose Enrique Martín i Francisca Ruiz 

Aquesta és una Administració que empra les noves tecnologies, permet el pagament amb targeta i disposa d’ una pantalla tàctil perquè els clients consultin els resultats de tots els jocs. També atenen consultes a través de l’e-mail loteriamollet5@hotmail.com, Facebook i ofereixen la possibilitat que els  seus clients comprin números a través del web buscarloteria.com

El José i la Francisca estan molt il·lusionats amb la nova ubicació del seu negoci, ja que és l’única administració de loteria al barri de la Riera. Pel moment ressalten la bona acollida per part de la gent del barri.

El trasllat del seu negoci a Mollet ha suposat un canvi enorme a la seva vida, ja que continuen tirant endavant un negoci que els agrada, disposen d’un local adaptat a les noves tecnologies, i estan a prop de casa seva. Ara només volen treballar dia a dia per “satisfer a tots els clients i desitjar-los molta sort”.

On pots trobar-nos?

Rambla Pompeu Fabra 77, local 2a, Mollet del Vallès