Calçats Tarrats

Oferim calçat per a dona que busca principalment comoditat i qualitat.

El que ens diferencia és l’atenció personalitzada i un producte que s’adapta a les necessitats de cada dona: botes amples especials de canya, calçat per a plantilles, peus delicats, diferents estils per a cada moment del dia i sobretot amb una qualitat i preu molt ajustats als temps d’avui!

Un bon motiu perquè els clients vinguin és... que trobaran un tracte humà i personalitzat, amb una professionalitat avalada amb més de 50 anys, amb coneixement del producte que oferim.

 

L’emprenedora: Meritxell Sayol

M’agrada el tracte directe amb les persones, poder aconsellar, ajudar a fer-les sentir millor , encara que sigui una mica, en el dia dia de cada dona. El poder seguir fent el bon treball que van fer els meus pares i no deixant que desaparegui el segell d’identitat, que Calçats TARRATS ha instaurat a la ciutat de Granollers.

Caminar bé…és sentir-se bé.

 

Per mi emprendre és…  crear, donar vida a totes aquelles idees, inquietuds,.. El que vols aconseguir és fer realitat tot allò amb el que creus i sentir-te realitzat i saber que lluites per aconseguir el teu millor camí.

 


On pots trobar-nos?

Plaça Lluís Perpinyà, 9, de Granollers

facebook