Delicíes Cafè

Delícies Cafè

Delícies Cafè

La Susana Souto va decidir llançar-se  i agafar la cafeteria en traspàs, Delícies Cafè, situada al carrer Gaietà Vinzia 72 (Mollet).

Necessitava tenir el seu propi negoci i així assegurar-se un lloc de feina per sempre. Des d’EMFO se li va donar d’alta com Reemprenedora dins del Programa Reempresa. Un cop va trobar la cafeteria en traspàs, els tècnics d’EMFO la van assessorar sobre quines dades havia de demanar a la cedent per comprovar la viabilitat del negoci.

Posteriorment, se la va assessorar en l’elaboració del pla d’empresa i se li va facilitar el contacte de l’oficina que li va millorar les condiciones del préstec per posar en marxa el Delícies Cafè.

Susana Souto, propietària

Susana Souto, propietària

Finalment, des d’EMFO se li va tramitar l’alta com autònoma i se l’ha assessorat per sol·licitar l’ajut per transmissió de negocis, consistent en el 10% del preu de cessió.

L’emprenedora: Susana Souto

Susana Souto, ara ja propietària del Delícies Cafè,  s’esforça cada dia en oferir un ambient tranquil i relaxat en el qual els seus clients puguin gaudir d’un bon cafè. Des d’EMFO l’animem a seguir treballant amb il·lusió i amb aquest somriure tots els dies!

On pots trobar-nos? Gaietà Vinzia 72, Mollet del Vallès