Digit Barcelona

Digit Barcelona som una agència de màrqueting digital de Mollet del Vallès especialitzada en desenvolupament web i màrqueting on line. Els nostres principals serveis són:  pàgines web, botigues on line, aplicacions mòbils, SEO (posicionament a Google), SEM (publicitat a Internet) i gestió de xarxes socials.

Avui dia el 75% dels consumidors consulta Internet abans de fer la seva compra o decidir-se per una empresa o a una altra. Per aquest motiu, ampliar el negoci a  l’entorn digital pot marcar la diferència, fent créixer el negoci.

El nostre objectiu és ajudar les empreses a adquirir més visibilitat i augmentar la seva clientela amb un treball ben fet i projectes de qualitat.

Un bon motiu perquè els clients vinguin és... que oferim la professionalitat d’agències de Barcelona, però amb els preus i la proximitat del Vallès.

 

L’emprenedora: Estefania Guerrero

Després de treballar per altres agències, va arribar un moment en què volia un canvi i, com que sempre he tingut esperit emprenedor, vaig decidir posar en marxa la idea que feia temps tenia al cap:  obrir una agència de programació web i màrqueting al Vallès.

Per mi emprendre és…  un repte professional i personal que em permeti viure d’allò que m’agrada fer.

 

On pots trobar-nos?

facebook

web2