House of fitness

aparadorL’emprenedora Cristina Gómez ha decidit obrir un comerç a Mollet del Vallès dedicat a l’alimentació per esportistes. A House of fitness ofereixen productes de suplementació esportiva adreçada a persones que vulguin cuidar la seva alimentació. També realitzen assessorament personalitzat tant de rutines específiques com d’alimentació per aconseguir els objectius. A més tenen un equip propi de fitness. 

Un bon motiu perquè els clients vinguin és… “si realment volen fer les coses ben fetes, a House of fitness aconseguiran el que es proposen”.

L’emprenedora: Cristina Gómezemprenedora 2

Personalment, he decidit obrir el meu propi negoci perquè m’encanta el món de l’esport i el fet de cuidar-se i trobar-se bé fa que anímicament i física et trobis millor. Per això, amb els meus coneixements, vull ajudar a tothom a qui hi estigui disposat”.

Per mi emprendre és…la il·lusió de la meva vida, fer el que realment m’agrada. Ja no dic “vaig a treballar“. 

On pots trobar-nos?

c. Can Pantiquet, 32 de Mollet del Vallès

Facebook