Kaliu Restaurant

WhatsApp Image 2018-11-29 at 21.29.06L’emprenedor José Luis Cuesta de Mollet del Vallès ha decidit crear el seu propi negoci en el món de la restauració: kaliu restaurant. L’equip de Kaliu restaurant ofereixen una cuina elaborada amb producte de primera qualitat i proximitat, sense deixar de banda les arrels del territori. A més, és un projecte creat per un equip jove, que mitjançant la modernitat elabora plats de tota la vida i d’altres més innovadors. La tècnica, el sabor i el respecte envers el producte esdevenen trets cabdals que caracteritzen la nostra cuina.

Els motius perquè els clients vinguin al nostre restaurant és que… trobaran els sabors de sempre amb tècniques actuals. A més, podran gaudir d’una experiència sensitiva i de descoberta molt a prop de casa“.

L’emprenedor: José Luis CuestaWhatsApp Image 2018-11-29 at 21.28.09

Personalment, hem decidit obrir el nostre propi negoci ” perquè després de treballar i conèixer el sector de la restauració, la il·lusió ha estat l’encarregada de moure la nostra proposta culinària, juntament amb el meu pare. D’aquesta manera queda interrelacionada la cuina tradicional amb la moderna. A més, considerem que podem aportar al Vallès, una forma manera diferent de gaudir a taula”.

Per a nosaltres, emprendre és representar la meva manera d’entendre la gastronomia, sent fidel a les meves preferències i gustos, a partir de l’esforç i la constància. Poder viure de la meva passió és un motor del meu dia a dia.” 

On pots trobar-nos?

Carrer Quarter Nord 2-3, Mollet del Vallès

web

 

 

 

Facebook

 

 

 

instagram