Labcreatiu

Oferim eines creatives per l’educació, principalment adreçades a Escoles, Centres Educatius i Biblioteques. Volem fomentar una manera de treball sostenible, local, i on els processos de creació siguin bàsicament artesanals. Les nostres propostes aporten recursos per a la creativitat i per treballar les habilitats manuals i d’expressió i l’experimentació amb materials.

Tot això ho fem mitjançant elements de joc, tallers de reutilització de materials, jornades de treball amb vidre  i el teatre musical.

Un bon motiu perquè els clients vinguin és... la capacitat de creació, el treball a mida. Adaptem el procés manual/artesanal a una marca, moment, públic… Volem transmetre el valor d’allò fet per un mateix. 

 

L’emprenedora: Anna Nieto

M´agrada transformar objectes, construir, desconstruir i crear. Tots els projectes que he creat o amb els quals col.laboro són al voltant de transmetre els valors del reciclatge, el DIY (do it yourself), el treball creatiu i la cultura.

Anna Nieto també ha impulsat el projecte TalleretCraft com a espai de manualitats en família, i Ecomagina com a educació ambiental a l’escola.

Per mi emprendre és…  imaginar, crear, gaudir i compartir.


On pots trobar-nos?

C/Sant Delfí 20, Lliçà de Vall

facebookweb2