Massamara

Oferim una interessant gamma de productes: aquí pots menjar des d’una magdalena artesana de taronja i xocolata, tastar possiblement el millor cafè de Mollet, o fins i tot pots prendre un Gin Tònic Premium escoltant bona música.

Les nits dels divendres i dissabtes oferim uns menús per a dues persones, molt complerts i econòmics. A més, si tens nens i vols gaudir del teu sopar o copa mentre ells es diverteixen, les nits de divendres i dissabte disposem d’un servei d’acollida en el local per un preu simbòlic.  En breu llançarem nous productes, els pinxos i els montaditos, per descomptat, amb un toc de distinció, no volem abandonar l’elaboració tradicional i artesana dels nostres productes.

Un bon motiu perquè els clients vinguin és... l’esperit Massamara vol recuperar per als seus clients, l’aroma, la qualitat i l’afecte amb el qual cuinaven els nostres majors. Com ho feia la iaia!

 

L’emprenedor: Maribel Cano

Aquest és un somni que tinc des de fa molts anys. El meu desig és demostrar que encara es poden fer les coses amb qualitat, sense la necessitat de dirigir-se únicament a un públic solvent. Qualitat i preu són paraules que normalment no van unides, però jo no hi estic d’acord.

Per mi emprendre és…  poder oferir el que a tu t’agradaria trobar.


On pots trobar-nos?

Enric Morera, 39, de Mollet del Vallès

facebook