Olivo Mountain

Olivo_frase_FBOlivo Mountain és el negoci que regenta Alejandro Martínez, emprenedor assessorat a EMFO, que uneix els dos mons que l’apassionen: els animals i la muntanya.

A Olivo Mountain, a més a més de vendre pinsos i accessoris per les mascotes, ofereixen “el servei d’ensinistrament tan per a grups però també individualment i a domicili, i de lloguer de material de muntanya pels gossos. Segons l’Alejandro, tots els propietaris que ho desitgin hi poden anar per aclarir dubtes o assesorar-se sobre l’alimentació de les seves mascotes i sobre les correccions conductuals. 

Un bon motiu perquè els clients vinguin és... l’ambient familiar a tot amant dels animals, preus iguals o inferiors a les xarxes socials i a on oferim un gran detall a aquell gos que hagi estat adoptat.

L’emprenedor: Alejandro Martínez

Què m’ha impulsat a obrir el meu negoci? Apart de dedicar-me al món que m’agrada i intentar ser diferent a les altres botigues de Olivo_alejandro_webmascotes, fer que el propietari senti Olivo Moutanin com un club social i no només una botiga d’entrar, comprar i sortir

On pots trobar-nos?

C. Gallecs, 73 de Mollet del Vallès

Mar de coure