Orriols, forn de pa

SAMSUNG CAMERA PICTURESA Orriols oferim una gran varietat de productes de fleca de primera qualitat. El nostre tret diferenciador és que els clients poden veure en directe l’elaboració artesanal dels nostres productes mentre els consumeixen.

Un bon motiu perquè els clients vinguin és..poder gaudir d’un mos del producte que s’elabora cada dia veient l’elaboració dels mateixos en un ambient acollidor.

 

L’emprenedora: Irene Rocheplay

He nascut dintre de l’àmbit de la fleca i brioxeria artesanal i em vaig adonar que avui en dia l’elaboració d’aquests productes s’està perdent o s’està industrialitzant el procés. Tot això em va animar a mostrar el producte que es a l’entorn familiar de la meva infància.

Per mi emprendre és… un repte de superació personal que em reporta felicitat al veure la satisfacció dels clients degustant els productes.


On pots trobar-nos?

Plaça Prat de la Riba, 10, Mollet del Vallès.

peufotos4