Tu petit mon

Volem ajudar a crear, a través de la decoració infantil, aquest petit món en el que cada detall és únic i especial, per donar un toc diferent i personal a casa vostra.

A la nostra botiga on line s’hi poden trobar productes de primeres marques com Lorena Canals, Coodornee kids, Cambrass, Amadeus, Micu Micu, Aden+Anais, Stencil Barcelona, Petit Bateau, entre d’altres.

Un bon motiu perquè els clients us visitin és... que podran comprar on line productes de primera qualitat, i rebre’ls després còmodament a casa.

 

L’emprenedora: Celia Millan

Sempre havia tingut la inquietud d’iniciar un projecte empresarial propi i va ser després del naixement del meu primer fill que vaig decidir-me a donar el pas i començar aquesta aventura. Durant l’embaràs vaig descobrir la necessitat de trobar detalls bonics per crear una habitació per al bebè única i agradable. Així va néixer Tu Petit Mon.

Per mi emprendre és… posar tota la il·lusió i entusiasme en un projecte que en el meu cas suposa aconseguir els meus objectius personals i professionals.


On pots trobar-nos?

web2 facebookblog2  twitter